ویدیوی عزاداری یاسین سلمانی در شب عاشورا بازگشت لک به اهواز راکیتیچ کفش هایش را آویخت حیدری دستیار ساپینتو شد سرگیجه فرعباسی بین فولاد و استقلال دوناروما سکوتش درباره برخورد با موسیالا را شکست تاریخ و ساعت بازی تیم‌های چلسی و فلومیننزه در نیمه نهایی جام جهانی باشگاه‌ها ۲۰۲۵ | حمله به فینال رئال مادرید خواستار تعویق هفته اول لالیگا (فصل ۲۶-۲۰۲۵) محمد ربیعی از خیبر جدا شد پرسپولیس، چهارشنبه (۱۸ تیر ۱۴۰۴) به ترکیه سفر می‌کند روز جهانی والیبال معرفی شد ترکش‌های حمله اسرائیل به ایران به اردوی تراکتور | وضعیت بلاتکلیف بازیکنان خارجی محرومیت تراکتور قطعی شد زمان برگزاری بازی‌های فوتبال کافا با حضور تیم ملی اعلام شد + جزئیات الاهلی ول کن مسی نیست گم شدن ۲ دوچرخه‌سوار ایرانی در کوه سبلان صداقت: وقتی تیم نداریم، نوجوانانمان زیر چرخ‌های نامرادی فوتبال له می‌شوند درباره وضعیت نامطلوب هیئت‌های ورزشی | فهرست بلاتکلیف‌ها! تیم ملی تکواندو جام جهانی کره جنوبی را از دست داد برنامه مسابقات کشتی آزاد و فرنگی جوانان آسیا اعلام شد
سرخط خبرها

تضعیف استقلال با اجرای پروژه سقف قرارداد!| مجیدی اعتراض خواهدکرد؟

  • کد خبر: ۷۷۸۰۷
  • ۲۶ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۸
تضعیف استقلال با اجرای پروژه سقف قرارداد!| مجیدی اعتراض خواهدکرد؟
پیشنهاد مالی باشگاه استقلال به بازیکنانی که قراردادشان به پایان رسیده، حتی از پرداختی به برخی بازیکنان که درلیگ بیستم عملکرد متوسطی داشتند نیز پایین تراست و همین موضوع باعث عقب نشینی برخی بازیکنان شده است.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، باشگاه استقلال در نقل و انتقالات پیش فصل لیگ بیست و یکم رویه عجیبی را در پیش گرفته و بعید است با این فرمان موفق به تمدید قرارداد بازیکنانی شود که قراردادشان برای لیگ بیست و یکم به پایان رسیده است. مسئله این است که باشگاه استقلال برای لیگ آتی ارقامی را به برخی بازیکنان که قراردادشان به پایان رسیده، پیشنهاد داده اند که از دریافتی بازیکنانی که درلیگ بیستم عملکرد متوسطی داشتند نیز کمتر است. به همین دلیل ارسلان مطهری، آرش رضاوند و سید حسینی حسینی تمدید قرارداد خود با باشگاه استقلال را متوقف کرده‌اند.

نکته عجیب در این ماجرا اعمال سقف قرارداد از سوی مدیران استقلال برای برخی بازیکنان است و در مذاکرات اخیر به مدیران برنامه بازیکنان گفته شده باشگاه قادر نسبت بیش از ۴ میلیارد تومان پرداختی داشته باشد. این موضوع درحالی به اطلاع بازیکنان رسیده که برخی بازیکنان ابتدای فصل بیستم قرارداد‌های ۱۲، ۱۳ میلیاردی با باشگاه منعقد کرده‌اند که همین مسئله محل اختلاف بازیکنان با باشگاه شده است. بدون شک اگر باشگاه استقلال اصرار به اعمال قانون عجیب سقف قرارداد داشته باشد، نمی‌تواند قرارداد برخی از بازیکنان خود را تمدید کند.  

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->